Pårørende

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med familie og pårørende. Her er ingen faste besøgstider og pårørende er velkomne hele døgnet. Efter aftale med patienten er familien velkomne til at koordinere besøg.

Mad og drikke

Du har som pårørende mulighed for selv at medbringe mad og drikke og opbevare det på stuen, hvor der er køleskab med en lille fryser. Døgnet rundt kan der købes kaffe og te.
Der kan også købes mad i kantinen på Filadelfia, der har åbent mandag-fredag kl. 11.00 – 13.00. Bemærk der kan være ændrede åbningstider i forbindelse med højtider og helligdage. Eller man kan handle eller spise i det nærliggende indkøbscenter.

Vi har et stort fælleskøkken, hvor I kan lave jeres egen mad og kaffe samt benytte diverse service. Man står selv  for oprydningen.

Overnatning

Der er mulighed for overnatning, idet der er sovesofa på alle stuerne. Det kan også være muligt at låne en gæsteseng, hvis den er ledig. Medbring selv sengetøj (inkl. dyne og pude) og håndklæder.

Børn

Her må leves og leges, for børn har en naturlig plads på Hospicegården Filadelfia. Det er dog vigtigt, at der altid er en voksen til stede, som barnet er tryg ved.
I haveanlægget er der en lille legeplads med mulighed for at gynge, og vi har også legetøj til udlån.

Pårørendecafe

Hver uge er der mulighed for, at husets pårørende kan sidde og drikke en kop kaffe i opholdstuen sammen med vores hospicepræst og frivillige. Her kan der snakkes om løst og fast og deles glæder og sorger.

Pårørendeaften

Ca. tre gange om året afholder Hospicegården Filadelfia en mindeaften for efterladte. Efter aftale bliver der sendt invitation til den/de pårørende. Denne aften har man mulighed for at komme og gense stedet sammen med andre pårørende, der har mistet, samt møde hospicepræsten, personale og frivillige.

Videoer til efterladte

Vores fhv. hospicepræst Margrethe Brodthagen vil gerne dele ord til trøst med dig, der har mistet. Du kan også benytte vores guidede lystænding hjemme i stuen. Se mere her.