Information vedrørende Corona

 

Kære patienter og pårørende

På Hospicegården er det vigtigt at indlagte, pårørende og personalet kan føle sig trygge. Vi beder jer huske på god håndhygiejne under hele jeres besøg. Der er sprit, vand og sæbe flere steder i huset og på patienternes stuer. Vi henstiller til korte besøg, og beder jer om at gå direkte til stuen.

Vi regner naturligvis med, at I overholder de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen om at holde én til to meters afstand mv.

Er du syg, eller har du milde symptomer i form af tør hoste, feber eller vejrtrækningsbesvær, skal du blive hjemme.
Her anbefaler vi at du bliver Covid-19 testet. Først ved testsvar eller efter 48 timers symptomfrihed kan du komme igen.

 

Besøg af nærmeste pårørende

Ved indlæggelse bliver den indlagte spurgt til, hvem de nærmeste ca. 3 pårørende er. Disse pårørende kan besøge den indlagte på stuen. Mundbind skal anvendes i fællesarealer. I skal selv medbringe mundbind.

Ved manglende mundbind, kan der rettes henvendelse i receptionen/personalet inden besøg for udlevering af mundbind Er det muligt, kan I anvende terrassedøren som indgang ind til den indlagtes stue.

Er du én af de nærmeste pårørende anbefaler vi at du lader dig Covid19 teste.

 

Besøg af andre pårørende

Er du ikke en af de allernærmeste, er du velkommen til at benytte patientens terrasse ved besøg. Det kan også være en idé at benytte facetime, videoopkald, skype eller lignende. Hvis vejret eller andre faktorer ikke egner sig til besøg på terrassen, kan besøget afholdes på stuen. Du/I skal bære mundbind under hele besøget. Du/I skal selv medbringe mundbind. Ved manglende mundbind, kan der rettes henvendelse i receptionen/personalet inden besøg for udlevering af mundbind.

 

Mundbind

Mundbind skal, efter Sundhedsstyrelsens krav, anvendes af pårørende/besøgende i alle fællesarealer.

Er du ikke nærmeste pårørende, skal mundbind anvendes under hele besøget.

Vi henstiller til, at du selv medbringer mundbind, ellers kan der rettes der henvendelse i receptionen for udlevering af mundbind.

 

Ophold i fællesarealer

Ophold i indendørs fællesområder er desværre ikke muligt i øjeblikket.

Det er muligt at gå fra patientstuen til kaffemaskinen og til afrydningsvogn med sin opvask. Vær opmærksom på vigtigheden af at spritte hænder.

 

Orangeriet

Orangeriet kan benyttes af den indlagte og pårørende. Vær opmærksom på aftørring/ afspritning af borde og stole efter brug.

 

Ved livets afslutning

Mødet med bedemanden må foregå hos bedemand eller pårørende privat.

Når bedemanden henter kisten på Hospicegården, gælder ovenstående begrænsninger for antallet af pårørende stadig.

 

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at ringe til Hospicegården på 5827 1680.